TV-sztárok

Végre egy jó hír: dzsungel ihlette kollekcióval rukkol elő VV Aurelio

Nem tudjuk elégszer elmondani: október 6-án startol a Celeb vagyok, ments ki innen! – idén is illusztris kis társaság gyűlt össze.

Ott van például a VV6 győztese, VV Aurelio, aki ha a szerkesztőkben van egy kis jóérzés – és miért ne lenne? –, nem Nyertes Zsuzsával vagy Bárdos Andrással kerül egy csapatba. Félő, hogy utóbbiak – besokallva Aurelio helikopterezésétől – néhány nap után önként feladnák a játékot és azt sikítanák: Celeb vagyok, ments ki innen!

A VV-hős azonban már most nagyon lelkes. “Megmondom őszintén, egy nagy kalandnak fogom fel ezt az egészet, igazából úgy vagyok vele, hogy utazom egy jót, közben meg félreteszek egy kis aprót.” Hát így, kérem szépen. VV “bugyikollekcióval előrukkoló” Aurelio a dzsungelben megszerzett tapasztalatait kamatoztatni szeretné a későbbiek folyamán: jön a dzsungel ihlette fehérnemű-kollekció, éljen! A helikopterezés magyarországi helytartója a kígyókkal már megbarátkozott, a pókoktól azonban továbbra is retteg. De nem egy rovartól fog a legjobban kiborulni – ki nem találjátok, mitől.

Celebek egymást között: Aleska és Aurelio
Celebek egymást között: Aleska és Aurelio

“Ha rosszul fog állni a hajam, biztos sírni fogok, hát nem bírom fodrász nélkül. És akkor még nem beszéltem arról, hogy nem tudom majd kihúzni a szememet (igen, Aurelio sminkeli magát – a szerk.), és nem fogom tudni kiszedni a szemöldököm. Most sincs kiszedve, stresszben is vagyok miatta rendesen” – nyilatkozta nekünk szorongással teli hangon. Miután összekapartam az államat a padlóról, megtudtam, hogy Aurelióban egy Coelho veszett el, szó szerint idézném: “A tapasztalat mondatja velem: egy ilyen helyen, bezárva, örökkévalóságnak tűnik minden perc. A VV-ben ezt az egyet nagyon jól megtanultam.”

Nahát, köszönjük szépen, mi nagyon izgatottan várjuk a műsort… a fentiek is jól mutatják: garantált lesz a szórakozás.

Aureliónak küldjük sok szeretettel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top