TV-sztárok

Liv Tyler második gyerekét várja

Hetek óta csak olyan kép készült a színésznőről, amikor próbálja eltakarni a hasát, ezért egy ideje már találgatják: vajon ismét gyermeket vár? Az E!Online értesülései szerint pedig igaz a hír.

A 37 éves Liv Tyler már régóta szeretett volna egy újabb kisbabát, és ha hinni lehet az E! Online-nak, akkor végre valóra vált az álma. Tyler és brit párja, Dave Gardner idén év elején ismerkedtek meg, közös barátjuk, Kate Moss mutatta be őket egymásnak, mert a modell szerint nagyon összepasszolnak. Igaza lehet Mossnak, hiszen Tyler a válása óta nagyon óvatos a kapcsolataival, de nyáron a Seven magazinnak mégis arról beszélt, hogy újra anya akar lenni. “Remélem, lesz még gyerekem. 100%-ig rajta vagyok az ügyön.”

A színésznő és párja, mindketten hoztak egy-egy gyereket a kapcsolatba, és a színésznő 9 éves fia állítólag nagyon jó barátja lett Gardner hétéves fiának, Greynek.

Az E! Online értesülései szerint Tyler a negyedik hónapban van, és lassan hivatalosan is bejelenti a terhességét. Esküvőről azonban szó sincs. “A harmincas éveidben valami érdekes történik, egyszerűen már nem a hercegnős örökkön örökké korszakomban vagyok. Ebben a korszakomban a szerelem elfogadása és a megvalósulásának reális lehetőségei számítanak. Az örökké nagyon hosszú idő.”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top