TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa önbizalom-növelő kihívást indított

<p>A  <a href="https://nlc.hu/szabadido/20140819/ice-bucket-hollywood-videok-kihivas/" target="_blank">jeges vizes őrület</a> után szabadon Demcsák Zsuzsa saját kihívást indított Facebook-oldalán.</p>

Itthon Gönczi Gábor kezdte a sort, de Vajna Tímeától kezdve számos hazai híresség borította magára a jeges vizes vödröt és jó esetben adakozott is. Demcsák Zsuzsa azonban kimaradt a szórásból, rajongói oldalán el is mondta miért. “Folyamatosan kihívásokkal szembesülök itt a Facebookon. Nem foglalkoztam velük eddig, mert azt gondolom, hogy mindent lehet a háttérben tenni, a jót leginkább…”  fogalmazta meg véleményét a jótékonysági célból indított kezdeményezéssel kapcsolatban, majd rátért a lényegre:

“Most viszont én szeretnék elindítani egy kihívást! Mindennap tapasztalom nőtársaim körében, hogy az önbizalmunk az önbecsülésünk nulla. Pedig nők, anyák, emberek vagyunk, akik mindennap teszünk magunkért és környezetünkért. És saját magunkkal foglalkozunk utoljára… Ezért az én kihívásom a következő: azt szeretném, ha mindenki mondana saját magáról 3 jó dolgot, amit igazán szeret és elismer az életében.

Az én 3 mondatom:
1. Szeretem a gyerekeim mindennél jobban, és tudom, hogy jó anya vagyok!
2. Munkából és a gyerekeim elfoglaltságairól soha nem kések el!
3. A barátaimért bármit megtennék! Bármit!

A kihívottaim:
Vujity Tvrtko
Joshi Bharat
Kende-Hoffher Kriszta (Demcsák Zsuzsa menedzsere a szerk.)

De tőletek is várom a három jó mondatot, amivel talán egyszer az életben, de mégis dicséritek magatokat!”

A Mokka műsorvezetőjének kezdeményezése kapcsán mi is várjuk hozzászólásaitokban a három dicsérő mondatot magatokról!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top