TV-sztárok

Cicaharc: VV Alexa visszaszólt VV Charlotte-nak

VV Charlotte és VV Alexa nemrég elég csúnyán összevesztek.

VV Simon egykori szívszerelme néhány nappal ezelőtt a Nők Lapja Cafénak mesélt arról, hogy mi történt vele az elmúlt cirka három hónapban, és természetesen VV Alexa meg a gigamegaslágerük, a Médiabomba is szóba került. Charlotte elmondta, hogy nem egyeztek a popiparba való betöréssel kapcsolatos nézeteik: míg ő állítása szerint egy fricskának szánta a dalt (?!), addig Alexa halálosan komoly gondolta. Az ominózus cikkünkre rábukkant VV Alexa, aki arra kért minket, hogy hadd reagálhasson a férfifaló szavaira. Mi (csak hogy tiszta legyen a “verseny”) helyt adtunk neki, ebben a témában most utoljára.

“Amikor megcsináltuk a Médiabombát, Charlotte is legalább olyan lelkes volt, mint én. »Alexa, ez nagyon jó, nagyon tetszik, hibátlan«, mondta akkor, néhány nappal később, ám amikor a videoklip alatt megjelentek a negatív kommentek, hirtelen megváltozott a véleménye, és úgy döntött, kitáncol ebből a dologból. Nekem nem az fáj, hogy kiszállt, hanem ahogy azt tette. Pinokkió kiscserkész lehet csak hozzá képest. Utólag már tudom, hogy egy őszinte megnyilvánulása sem volt sem velem, sem pedig mással” – nyilatkozta lapunknak Alexa, aki azon pletykákat is cáfolja, miszerint lopták volna a Médiabomba zenei alapját.

“A legnagyobb videómegosztón beírtam a Keresés fülbe, hogy free instrumental, megkerestem a legmegfelelőbbet és letöltöttem. A free azt jelenti, hogy ingyenes, nem értem a problémát.” Nem, én sem találok szavakat. Alexa – aki főiskolára jár, mellette pedig civil munkát végez – beszélgetésünk végén elárulta, hogy a történtek ellenére minden jót kíván Charlotte-nak. “Remélem, egyszer talál olyan barátot, aki mellett hosszabb ideig ki tud tartani. Őszintén kívánom neki, hogy legyen boldog, kiegyensúlyozott élete, de egy dolgot mindenképp szeretnék megjegyezni: egyszer mindenki visszakapja azt, amit másoknak okozott, Isten malma lassan őröl, sebaj, én türelmes vagyok.”

Nem is tudom, azt hiszem, köszönjük meg a nap idézetét Alexának, a helyében elgondolnánk azon, hogy induljunk egy idézetíró versenyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top