Sztárok

Igazi tünemény Som-Balogh Edina kisfia

<p>A <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140704/baratok-kozt-nador-kinga-som-balogh-edina-visszater" target="_blank">Barátok közbe visszatérő színésznő </a>igyekszik a reflektorfénytől távol élni a magánéletét, de a családját érintő fontos pillanatokat azért szívesen megosztja rajongóival.</p>

Tavaly májusban hozta világra első gyermekét a sorozat Kingája, aki már akkor leszögezte férjével együtt, hogy kisfiukat, Noelt, nem szeretnék viszont látni az újságok címlapjain. Hivatalos rajongói oldalán azonban több kép is fellelhető a szöszke kisfiúról, Edina ugyanis fontosnak tartja, hogy azoknak az embereknek, akik szeretik őt, némi bepillantást engedjen az életébe. A legfrissebb poszt szerint pedig hatalmas boldogság érte a fiatal szülőket, lassan másfél éves kisfiuk ugyanis szó szerint elindult az élet rögös útján. “Örömmel osztjuk meg a tényt, hogy Noel biztonsággal elindult! Mint mindenkinek, nekünk is nagyszerű érzés kicsink első saját lépései fölött érzett boldogsága, büszkesége” – tette közzé a dögös anyuka Facebook-oldalán egy tüneményes fotó kíséretében, amit ide kattintva nézhetsz meg.

Igazi tünemény Som-Balogh Edina kisfia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top