TV-sztárok

Előkerült egy videofelvétel Győzike TV2-s balhéjáról

Csaknem másfél héttel azután, hogy a TV2 kirúgta Győzikét, mert megrángatott egy szerkesztőnőt, előkerült egy felvétel – írja a Blikk.

A TV2 közleményben jelentette ki, hogy megszünteti a közös munkát Győzikével, aki állítólag az Édes Élet egyik stábtagját megrángatta. A Blikk hozzájutott egy felvételhez, amin a balhé látszik. A videó Győzikét annyiban igazolná, hogy nem látszik rajta tettlegesség, de lap szerint a felvételt megvágták.  Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője szerint is megvágták a videót, ami pont azt a konfliktushelyzetet nem mutatja, ami miatt a TV2 kiadta közleményét. Győzike viszont kitart álláspontja mellett, ezért ügyvédjével úgy döntött, feljelentik a szerkesztő lányt becsületsértésért és rágalmazásért. “Elsősorban kiskorú lányunk, Virág miatt tesszük meg hétfőn a feljelentést. Igen ordibálunk egymással, de soha nem emelt ránk kezet Győző, ahogy másra sem. Nem engedhetem meg, hogy a kislányunk nőverőnek higgye az apját” – mondta a showman felesége, Bea.

Előkerült egy videófelvétel Győzike TV2-ös balhéjáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top