TV-sztárok

Három hónap ismeretség után titokban ment férjhez Cheryl Cole

Túl van már egy váláson, ám ez mégsem tántorította el attól az X-Factor mentorát, hogy néhány hónapos ismeretség után ismét férjhez menjen.

Előző férjével, a focista Ashley Cole-lal az első randitól az igen kimondásáig eltelt közel két év, bár tény, ennek a frigynek válás lett a vége. Cheryl most úgy döntött, minek várni, három hónappal az első találkozásuk után hozzáment francia szerelméhez, akit májusban Cannes-ban ismert meg – írja a Daily Mail. A Girls Aloud egykori énekesnője Instagram-oldalán jelentette be a lagzi hírét, megmutatva az ujján csillogó esküvői gyűrűt, amely a hatalmas eljegyzési gyémántgyűrű mellett csillog. “Általában nem szeretem a magánéletem részleteit a nyilvánosság elé tárni, de most szeretném megosztani veletek a boldogságomat. Jean-Bernard és én 2014. július 7-én összeházasodtunk. Nagyon boldogok vagyunk és izgatottan várjuk a közös jövőt.”

Három hónap ismeretség után titokban ment férjhez Cheryl Cole

A titkos nász mindössze négy jelenlévő előtt egy paradicsomi helyen, a Mustique-sziget egyik homokos tengerpartján köttetett, ahol korábban Katalin hercegné is vakációzott családjával.

Három hónap ismeretség után titokban ment férjhez Cheryl Cole

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top