TV-sztárok

Köszönjük a nap aranyköpését VV Zsófinak

Amióta véget ért a Való Világ 6. játéka, van egyfajta hiányérzet bennem – ez tök normális, nem? –, ezért különösen örültem, hogy Istenes Bence, Dukai Regina és sok más híresség mellett néhány VV-s wannabe celeb is tiszteletét tette a napokban megrendezett egyik sajtóeseményen.

Örömmel nyugtáztam, hogy VV Aurelio, bár még csak egy lábbal, de visszatért a Föld nevű bolygóra, roppant készségesen válaszolt minden kérdésemre – sőt még a hogylétem felől is érdeklődött, bizony ám. A Való Világ 6. nyertese természetesen nem egyedül, hanem szívszerelmével, VV Zsófival érkezett a rendezvényre, és a fiatalok elmesélték, miért veszekednek állandóan.

Aurelio:A vita tárgya, hogy »figyelj jobban a forgalomban, figyelmetlen vagy, elköltöd a pénzed, hülyeségekre költöd a pénzed«.”

Zsófi:Meg hogy »ez egy jobb kéz utca, itt meg kell állni«. Hétfőn az amerikaiakon és az arabokon, ma pedig a focin vesztünk össze.”

Köszönjük a nap aranyköpését VV Zsófinak
Hát így, kérem szépen. Zsófival ellentétben Aureliót nem érintik érzékenyen ezek a civakodások. “Nálam nem ilyen egy vita. Az exbarátnőim tudnának mesélni arról, milyen volt, amikor egymásba vesztünk. Akkor törtem-zúztam – természetesen nem a lányt, hanem a berendezést” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak VV Aurelio, aki azt is elárulta, hogy az önálló élet – legalábbis egyelőre – nem jön be neki túlzottan.

“Életemben nem gondoltam volna, hogy elmegyek a boltba, és otthagyok több mint tízezer forintot mosogatószerekre. Jobban örültem, amikor apám elintézte a dolgokat.” Kegyetlen világot élünk, aláírom. Aurelio egyébként a lakás és a pénz mellett egy autót is kapott az RTL Klubtól, a parkolás egyelőre nem a legjobb barátja – és talán nem is lesz az.

Elmesélnék valamit: egyszer nem tudott egyenesen beparkolni, és nekem kellett, csak mondom” – büszkélkedett Zsófika. Ezek után mondja valaki, hogy a nők nem tudnak parkolni, tiszta badarság. A fiatalok amúgy minden szabadidejüket együtt töltik, Aurelio az ibizai nyereményútjára is Zsófikát viszi.

Amikor arról kérdeztem, hogy esetleg Dél-Afrika – ahol információink szerint a Celeb vagyok, ments ki innen! következő szériája forog majd – nem szimpatikus-e neki véletlenül, sejtelmesen csak annyit mondott: “Ezzel kapcsolatban nem kívánok nyilatkozni.” Mint kiderült, az egyik legnagyobb célja, hogy levakarja magáról a kizárólagos VV előnevet és újra “csak” Aurelionak szólítsák. Én komolyan nem értem, hogy ez miért zavarja az egykori VV-seket – elvégre, a csatornának, meg a műsornak köszönhetik az ismertségüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top