TV-sztárok

A kamera másik oldalán bizonyít a Barátok közt Vandája

Kardos Eszter időről időre visszatér a Mátyás király térre, ám ha nem ott forgat, akkor tanulmányainak szenteli idejét.

Télen síoktatóként keresi a kenyerét az Alpokban, a köztes időben pedig a fotózás rejtelmeibe veti bele magát a Barátok közt Illés Vandája, aki most női autóversenyzőket fotózott. “Már korábban beszélgettünk a Lotus Ladies Cup-os lányokkal, hogy szeretnék, ha pár fotót készítenék róluk. Szívesen vállaltam a feladatot és örültem, hogy kilátogathattam a versenyre.”

A kamera másik oldalára állt a Barátok közt VandájaMég mielőtt bárki kővel dobálná, amiért “elveszi” a profik kenyerét, hozzátesszük, hogy Eszter nem véletlenül ragadott fényképezőgépet: fotóriporternek tanul a főiskolán, ahol minden típusú fotózásban helyt kell állnia. “Nagyon élveztem a munkát. A csajok minden bizonnyal hullafáradtak voltak, hiszen három nap alatt kétszer versenyeztek, ettől függetlenül minden kérésemet azonnal teljesítették. A képek is jól sikerültek, még az is lehet, hogy a 2015-ös naptárukat is én fotózom majd” – tette hozzá Eszter, aki a száguldás örömét is megízlelhette egykori kolléganőjének köszönhetően.
A kamera másik oldalára állt a Barátok közt VandájaMarenec Fruzsi, akit még a Barátok köztből ismertem, el is vitt pár körre az autójával, ami hihetetlen élmény volt. Egyszer szívesen vezetnék én is egy ilyen versenyautót, talán lesz rá lehetőségem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top