TV-sztárok

Rasszista nő gyalázta Kim Kardashian kislányát

Kim Kardashian önként vállalta a celeblétet, ezért tudja, kénytelen állni a sarat. Egyéves kislánya viszont nem adott okot arra, hogy ilyen durván bántsák.

Bár az eset februárban történt, a celebmami valóságshow-jában, a K, mint Kardashianban most került adásba – írja a Huffington Post. A középső Kardashian lány édesanyjával volt hivatalos a bécsi Operabálra, ahol szintén nem úgy alakultak a dolgok, ahogy tervezte.

Természetesen magával hozta akkor még féléves csemetéjét, North Westet, aki a hazafelé tartó utat kissé nyűgösebben viselte. Az első osztály utasai közül azonban nem mindenki tolerálta a kislány sírását. “Anya fogta a kicsit, én pedig elaludtam. Arra riadtam fel, hogy ez a nő azt ordítja, »Ez Kanye West gyereke!« Azonnal felugrottam” – mesélte zaklatottan a nővérének a történtekről Kim. Kiderült ugyanis, hogy a nőnek leginkább a csöppség bőrszínével, semmint a hangjával volt baja. “A járat első osztályán felállva, torkaszakadtából üvöltötte, hogy »Ő egy fekete pasival jár és ez a gyerek is fekete! Fogd be a fekete gyereked száját!«” – folytatta Kris Jenner, Kim édesanyja, aki szintén szem- és fültanúja volt a történteknek. Kimék a landolás után azonnal a rendőrségre siettek.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top