TV-sztárok

Közkedvelt műsorral köszönti a nyarat az M1

Június 16-tól, hétfőtől ismét látható az M1 és a Duna World közszolgálati tévécsatornán a Balatoni nyár című, Révfülöpről jelentkező magazinműsor

“Az immár negyedik éve jelentkező Balatoni nyár betölti azt a szerepet, amit szántunk neki” – mondta Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója. Hozzátette, szakemberek szerint a műsor jelentős szerepet játszott abban, hogy az elmúlt három-négy évben fellendült a Balaton környéki turizmus.

A jól megszokott arcok mellett, négy új műsorvezető is feltűnik majd a Balaton partján: Novodomszky Éva, Rátonyi Kriszta, Tóth Tamás, Kautzky Armand és Harsányi Levente mellett Osvárt Andrea, Huszárik Kata, Varga Edit, Bősze Ádám köszönti majd a nézőket a megújult rovatokkal, amiről Fábián Barna, a műsor felelős szerkesztője mesélt.

Közkedvelt műsorral köszönti a nyarat az M1
 
“Kilenc új állandó rovat lesz a kilenc hét alatt. Révfülöp a központ, de az ország egész területére kitekintünk az érdekes eseményekre, emellett a külhoni stúdiók ajánlatát is használjuk.” Így a gazdarovat mellett a gasztronómia és a nyereményjátékok iránt érdeklődők sem maradnak téma nélkül, de természetesen a vízilabda-Eb és a foci-vb sem marad ki a repertoárból. De az új blokkok kedveznek majd a horgászoknak, a múltban szívesen merengőknek, de a Balaton-parti településekről is sok újat tudhat meg az, aki egészen augusztus 17-ig nyomon követi a műsort az M1 vagy a Duna World csatornáján, vagy akár a Facebookon, ahol még a műsorvezetőkkel is chatelhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top