TV-sztárok

Új dallal támad VV Alexa – videó

VV Alexa az első dalának "sikerén" felbuzdulva elkészítette második szerzeményét. Azt mondja, ez lesz az idei nyár slágere – hát nem is tudom, nekem azért vannak kétségeim, de ki vagyok én, ugye.

A Való Világ hatodik szériájában feltűnt lány nem mindennapi módon talált rá arra az emberre, aki második nótájának elkövetésében a “bűntársa” lett. “Van egy nagyon jó szám, aminek Az a segg, az a mell… a címe, és megosztottam a közösségi oldalamon, mert nagyon tetszett. Az egyik rajongóm alákommentelt, és bejelölte azt srácot, aki írta a dalt, és végül is így ismerkedtünk meg Atesszel.” Na, jó, akkor azt hiszem, ideje “reebotolni” az agyamat, addig Alexa szépen elregéli, hogy mit kell tudni a szerinte “gigantikus nyári slágerről”.

Új dallal sokkol VV Alexa- videó

A nyárról, a bulizásról, a koktélokról, a színes éjszakákról és a szabadság érzéséről szól a dal. Ez az első Atesszal közös szerzeményünk, nagyon örülök, hogy az ő személyében megtaláltam azt az embert, akivel jól együtt tudunk dolgozni” – mondta, célozva ezzel arra, hogy VV Charlotte úgy letörölte a legnagyobb videómegosztóról a Médiabomba című dalukat, hogy Alexának pislogni sem maradt ideje – valahogy nem is tartják az incidens óta a kapcsolatot. “Még nem vagyok olyan jó, hogy egyedül tudjak dalokat készíteni, de folyamatosan gyakorlok, és tudom, hogy sokkal komolyabban rá kell gyúrni egy-egy szövegre. Ezen a dalon szerintem már látszik a változás, össze sem lehet hasonlítani az előzővel.”

Alexa és Atesz
Alexa és Atesz

Alexa egyébként a rappelésben képzeli el a jövőjét, és nagy ívben tesz arra, hogy ez kinek tetszik – nem akarok okoskodni, de nem biztos, hogy azok, akik azt tanácsolják neki, hogy gyorsan felejtse el ezt az egészet, rosszat akarnak neki. De ki tudja, gonosz világban élünk. “Az első dalnak nagyon negatív visszhangja volt, de úgy vagyok vele, hogy a negatív reklám is reklám. Szerintem hosszú távon sikerem lehet a szakmában, azt is elmondom, hogy miért gondolom ezt: először is nagyon elszánt vagyok, másodszor pedig a női rapperek piaci rése nagyon kicsi, ezért még simán beférek.” Na, lássuk: első pont pipa, második pont stimmt, úgyhogy holnaptól én is Gangsta Sophie néven futok. Csak mondom, hogy aki esetleg azt gondolná, hogy Alexa életében a rappelés csupán egy fellángolás, az nagyot téved:

Csendet kérünk, itt komoly munka folyik
Csendet kérünk, komoly munka folyik

Hamarosan elkészül a harmadik dalom, ami egy szerelmes szám lesz, kiadom magamból az érzéseimet, gondolataimat. Minél inkább azt mondják, hogy ne csináljam, annál inkább nyomom, nekem ne mondja meg senki, hogy mit tehetek meg és mit nem. Ha rappelni akarok, rappelni fogok.” Végezetül azt is megtudtam, hogy Alexa a fesztiválokra is szívesen ellátogatna – na nem mint vendég, hanem mint fellépő. “Azt érzem, hogy meg tudom szólítani az embereket. Nagyon sok énekes van, akinek hiába jó a hangja, nem tud szólni a közönséghez, pedig ez a legfontosabb” – mondta a mélyen vallásos családból származó Alexa, aki megígérte, hogy tovább csiszolgatja a tudását. Akkor szerintem mára be lehet zárni az internetet, viszontlátásra.

Új dallal sokkol VV Alexa- videó

Ha csak egy dalrészletet hallgatsz meg ma, ez legyen az – a teljes dal és klip egyébként jövő héten jelenik majd meg:

Az Édes Élet sztárja még idén nyáron megnősül, augusztus harmadika lett a nagy nap dátuma. Hogy kiről van szó pontosan, azt a Hír24 oldalára kattintva tudhatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top