TV-sztárok

Az X-Faktorban kapott munkát VV Viki

VV Vikinek bejött az élet, belenyúlt a tutiba: munkát kapott az RTL Klubnál.

Viki az utóbbi néhány napban nem kevés, ellenben sok sejtelmes képet tett közzé az Instagram-oldalán: az említett fotókon vagy az X-Faktor logójával, vagy pedig a 2014-es Szombat Esti Láz során használt táncválasztó gombbal a háttérben látható. Már ez alapvetően gyanús volt, hiszen egykori VV-sek – tudomásom szerint – a játék végeztével nem sűrűn tesznek látogatást a csatorna székházában, amikor azonban Istenes Bencével posztolt egy közös fotót, egyetlen pillanat alatt megvilágosodtam. Nem került sok időmbe kideríteni, hogy Viki valóban munkát kapott az RTL Klubnál, méghozzá az X-Faktor segédszerkesztőjeként. Igen, jól olvastátok! Természetesen a VV6 harmadik helyezettjét is megkerestük az értesüléseinkkel kapcsolatban.

VV Viki munkát kapott az RTL Klubnál

“A hír igaz, és elmondhatatlanul boldog vagyok. Lehet, hogy nem nyertem meg a játékot, de legalább kaptam egy munkalehetőséget a csatornától – ami talán még nagyobb dolog is, mint a győzelem lett volna” – büszkélkedett a telefonban Viki. Beszélgetésünk közben az is kiderült, hogy még nem rendelkezik felsőfokú képesítéssel, folyamatban vannak a főiskolai tanulmányai. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy sok tanulás áll még előtte. “Még ízlelgetem ezt az egészet, de bízom benne, hogy meg tudok felelni az elvárásoknak. Tulajdonképpen – ha úgy tetszik – átálltam a kamera másik oldalára, hiszen háttérmunkát végzek” – mosolygott. 

A tehetségkutató kreatív felelős szerkesztője megkeresésemre pedig elárulta, hogyan került a látószögükbe a nemrég még villalakóként szereplő lány. “Vikire már a Való Világ ideje alatt felfigyeltünk. Nagyon szórakoztató, színes egyéniség, akinek rendkívül jól és gyorsan vág az esze, ezért is biztosítottunk neki lehetőséget az X-Faktorban” – avatott be minket a nem is olyan nagy titokba Schiwert-Takács László. Ki tudja, miért, de volt villatársainak egyelőre nem dicsekedett el Viki azzal, hogy milyen melót sikerült megcsípnie alig egy hónapos kint léte alatt. “Csak Zsófi, Zsolti és Aurelio tudnak róla – pontosabban: már csak tudtak. Eszem ágában sem volt eltitkolni, csupán nem akartam nagydobra verni. Sejtettem, hogy ki fog derülni, azt viszont nem gondoltam, hogy ilyen hamar” – mondta, majd kaptam tőle egy képzeletbeli vállveregetést a gyorsaságomért. Már megérte felkelni ma.

VV Viki munkát kapott az RTL Klubnál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top