TV-sztárok

Súlyos betegséggel küzdött ÉNB Alexa

Az Éjjel-nappal Budapest Alexája képtelen volt elfogadni a testét, ezért tudatosan sanyargatta, nemegyszer hánytatta magát.

Éveken keresztül komoly önértékelési problémákkal küzdött az RTL Klubon futó Éjjel-nappal Budapest című sorozat Alexája. A sorozatszereplő a Nők Lapja Cafénak elárulta: minden akkor kezdődött, amikor tizennégy esztendős korában abbahagyta a kézilabdát.

Volt, hogy napokig egyetlen falatott sem evett

Addig a mindennapjaim szerves része volt a mozgás, nem telt el úgy nap, hogy ne edzettem volna. Azonban, miután abbahagytam a kézilabdát, háttérbe szorult a sport az életemben, ennek következtében pedig jó néhány kiló felszaladt rám” – nyilatkozta a fiatal lány. Alexa azt is megosztotta velünk, hogy képtelen volt elfogadni a testén végbemenő változásokat, ezért úgy határozott, hogy csodadiétákat vet be. Mint mondja: sajnos megtörtént a legrosszabb, ugyanis sokakhoz hasonlóan ő is átesett a ló túloldalára. “Egyetlen dolog lebegett a szemem előtt, az, hogy bármi áron, de újra karcsú legyek. Bármit képes voltam megtenni, volt, hogy napokig nem ettem rendesen, csak vizet ittam” – mesélte az édesanyjával kibékülő Alexa, aki tizenhat évesen döbbent rá arra, hogy ez az út bizony nem vezet sehová.

Akkoriban nemegyszer volt példa arra, hogy ettem valamit, majd rohantam a mellékhelyiségbe, mert lelkiismeret-furdalásom lett. Miután teljesen legyengült a szervezetem, rá kellett jönnöm, hogy ez így nem mehet tovább. Eldöntöttem, hogy változtatok: újra elkezdtem sportolni” – mondta.

A fiatal lány azóta szinte mindennap edz, a mozgás mellett arra is odafigyel, hogy megfelelő mennyiségű táplálékhoz juttassa a szervezetét. Alexa az elmúlt hónapokban még nagyobb hangsúlyt fektet a testedzésre, ennek oka nem más, mint az, hogy szeretné megmérettetni magát. “Annyira megszerettem a női testépítést, hogy el sem tudom képzelni nélküle az életem. Azt tervezem, hogy szeptemberben megmérettetem magam egy versenyen, nem titkolt célom, hogy a későbbiekben fitneszmodell legyek. Sokan mondják, hogy az izmos nők nem szépek, azonban én azt gondolom, ha az ember tudja, hol a határ, akkor semmi rossz nincs abban, ha kigyúrtabb, mint az átlag.”

Nemrég Vastag Csaba tűnt fel a sorozatban, s szinte azonnal meghódította Zsófit – galériánkban megnézheted, hogyan találtak egymásra a fiatalok:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top