TV-sztárok

Zaklató nőgyógyász után nyomozott Boros Kriszta

A gyanú szerint perverz dolgokat követelt pácienseitől az a nőgyógyász, akit a Házon kívül buktatott le.

Három hölgy – egymástól független – állításának járt utána Boros Kriszta műsorvezető, aki vizsgálatra jelentkezett az orvosnál. A férfi tagadott, majd kínos magyarázkodásba kezdett. “Sok megrázó riportot forgattam már a Házon kívülben, de talán ez viselt meg a legjobban. Olyan nőkkel, köztük kismamákkal találkoztam, akik azt mondják, szexuálisan zaklatták, zaklatják őket. És ami a legmegdöbbentőbb, hogy mindezt a közös nőgyógyászuk teszi” – mesélte Kriszta.

Zaklató nőgyógyász után nyomozott Boros Kriszta

Az említett hölgyek elmentek a szakemberhez vizsgálatra, aki aztán nem hagyta őket békén. “Folyamatosan üzengetett nekik a közösségi oldalon, volt, akit még SMS-ben, Skype-on is üldözött. Köntörfalazás nélkül nagyon hamar rátért arra, hogy szexet szeretne. Saját szememmel láttam, olvastam, hogy milyen perverz üzeneteket írt a közösségi oldalra, mert volt, aki elmentette ezeket. Van, akinek azt ígérte, ingyen levezeti a szülést, másnak az abortuszért nem kellett volna fizetnie szexért cserébe. Elmentem a hozzá, hogy szembesítsem ezekkel a vádakkal. Tagadott mindent, de ahogy reagált, izzadt, és egyre inkább belezavarodott a magyarázkodásba, az sokatmondó volt” – magyarázta Kriszta, akit kolléganője, Serdült Szilvia is elkísért a számonkérésre. A két riporter felkereste a szakembert, s hogy mivel magyarázkodott az orvos, a Házon kívül szerda esti riportjából kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top