TV-sztárok

Börtönviseltek a Jóban Rosszban új karakterei – galéria

Új szereplőkkel bővül a Jóban Rosszban gárdája, akik a Csillagvirág Klinika helyett börtönben forgatnak együtt Legerszki Krisztivel és Szabó Zsófival.

Újabb csavar a Jóban Rosszban történetében. A Pongrácz nővérek magánakciót indítanak, hogy lebuktassák Rolandot és a maffiát, aminek azonban rossz vége lesz: Betty balesetet szenved, Barbara kezén pedig kattan a bilincs. Az új helyszín pedig új szereplőket vonz magával.

Bacskó Tünde élvezi a gonosz szerepét

Egyikük Bacskó Tünde, aki Nagy “Mázsa” Marit alakítja. A pécsi színésznő, aki civilben két gyermek édesanyja, a szerep kedvéért azt is bevállalta, hogy a forgatási napokon a mecseki város és Budapest között ingázik. “Mindig hálásabb egy gonosz karaktert alakítani, hiszen ez egy markáns változást igényel, és lehetőséget ad arra, hogy kibújjunk a saját bőrünkből. Mari rablásokkal és betörésekkel keresi a kenyerét, és kifejezetten élvezi, ha megfélemlítheti a nála gyengébbeket. Jócskán okozok majd kellemetlen napokat a sorozat népszerű karaktereinek, így nem biztos, hogy a nézők kedvence leszek” – árulta el a színésznő.

Bacskó Tünde/ fotó: Tv2/Jóban Rosszban

Bacskó Tünde

fotó: Tv2/Jóban Rosszban

 

Miklós Kriszti számára kihívás az új szerep

A börtön másik meghatározó egyénisége lesz Kata, aki nincs éppen jó viszonyban a folyton balhézó Marival. “Eddig általában naivákat játszottam, így ez egy elég új szituáció” – mesélte a Katát alakító Miklós Kriszti. Életem talán legférfiasabb karaktere, ám a többieknél egy fokkal lelkizősebb, nőiesebb természet. Úgy gondolom, hogy a történet elején még szerethető is, ami persze változni fog, amikor kiderül róla egy-két dolog. A sok szürkeség, hogy kis területen, sokszor durvább jeleneteket forgatunk egész nap, kicsit nyomasztó. Mindannyian alig várjuk a nap végén, hogy kimenjünk a szabadba, színeket lássunk, és érjenek pozitív impulzusok” – tette hozzá Kriszti.

Megnézem
Összes kép (1)

A Harry Potter-filmek sztárja végre kezében tarthatja diplomáját, a nagynevű Brown Egyetemen végzett angol irodalom szakon. Hogy pontosan melyik szereplőről van szó, azt a Hír24 oldalára kattintva tudhatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top