TV-sztárok

Így jön a világra Ashton Kutcher gyereke

Mila Kunis először beszélt a terhességéről, és azt is elárulta, hogy miként szeretné világra hozni Ashton Kutcherrel közös gyerekét.

Hivatalosan még egy szót sem ejtett el Ashton Kutcher és Mila Kunis a születendő gyerekükről. Eddig! Ám most a színésznő megtörte a csendet, és Ellen DeGeneres show-jában betekintést engedett a világnak élete legszebb periódusába. A szépen gömbölyödő ukrán szépség elárulta, hogy a lehető legtermészetesebb módon akarja megszülni a babájukat, ezért nem kér majd gyógyszereket.

Így jön a világra Ashton Kutcher gyereke 

Sőt egy olyan kórházba fog befeküdni, ahol nem egy csapat orvos, hanem egy bába vezeti le a szülést, rendkívül otthonos környezetben. A világ egykoron legszexisebb nőjének választott Mila és Ashton közösen hozták meg az első csemetéjük születésével kapcsolatos döntéseket, miután rengeteget informálódtak a témában. Szerintük a picit így éri majd a legkisebb stressz, és a fájdalomcsillapítók nélkül Milának is sokkal nagyobb lesz az élmény lelkileg. Persze ha valami komplikáció lépne fel, akkor egy orvosstáb azonnal átveszi a szülés levezetését, és onnantól ők döntenek annak megfelelően, hogy mi a legjobb Ashton élete értelmeinek.

A nagy napig nézessetek képeket a boldog párról, mert gyönyörűek együtt!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top