TV-sztárok

Bódi Sylvi nekiment a csücsörítős lányoknak – fotó

Divat ide vagy oda, Bódi Sylvi nem követi. Legalábbis, ami a csücsörítést illeti.

Bódi Sylvi nekiment a kacsaszájú lányoknak- fotóGyakorta szólal fel közösségi oldalán valami mellett vagy épp ellen Bódi Sylvi. A gyönyörű modell formált már véleményt a dohányosokról, de a hajléktalanok támogatására is buzdította már rajongóit. Az egykori playmate most egy kevésbé égető, ám annál idegesítőbb szokás ellen kezdett kampányba.

Sylvit ugyanis borzasztóan bosszantja a duckface, azaz azok a lányok, akik csücsörítenek a fotókon. “Kénytelen leszek ANTI KACSACSŐR kampányba kezdeni… Bízom benne, hogy ahogy jött, úgy fog ki is menni a divatból! Csajok, szerintem engedjétek el ezeket a csücsörítős remekbe szabott selfie-ket, ha nem akartok közröhej tárgyai lenni! Sok embernek nem áll jól. És akkor még finoman fogalmaztam… Mint ahogy a kép is példázza: Ezt csinálod (szerencsétlen egyszeri kislány az első képen), azt gondolod, hogy így nézel ki (Angelina), de valójában így nézel ki (kacsacsőr). Angelina Jolie világhírű gyönyörű telt ajkai gyárilag kicsit csücsörítenek. De a tiétek nem áll úgy csak szólok. Szerintem ne csináljatok magatokból bohócot, iszonyat előnytelenek az ilyen fotók. Mondjuk arra jó, hogy jót nevessünk rajtuk”  – vágott oda keményen a hullámlovasként is nagyszerű Sylvi, aki ezzel nemcsak az ismeretleneknek, de jó néhány hazai celeb hölgynek is beszólt.

Ha ezt Kim Kardashian hallaná...

Fotó: Bódi Sylvi Facebook oldala
Fotó: Bódi Sylvi Facebook oldala
 

Egyetlen szál muff takarta Kate Upton formás kebleit az antarktiszi fotózáson, de állta a jeges szelet és a mínuszokat. Részletekért kattint a Hír24 oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top