Sztárok

Krasznai Tündébe lett szerelmes VV Teo

Krasznai Tünde levette a lábáról a villa biszexuálisát.

A VV6 játékosai a villába látogató közönségnek adták elő azt a produkciót, amire egész héten mentorok készítették fel őket. Danics Dóra, Krasznai Tünde és Oláh Gergő próbálta meg legalább némi énektudásig és ritmusérzékig eljuttatni a párokat, a dermesztőre sikeredett előadásokat követően pedig kisebb bulival ünnepelték meg, hogy a villalakók és a nézők is szerencsésen túlélték a dalokat.
VV Teo, aki az elmúlt hónapokban láthatatlannak tettette magát az összefoglalók során, ezúttal főszerepet kapott, ugyanis nagy elszántsággal próbálta meg Krasznai Tündét rábírni, hogy töltse velük az este hátralévő részét, sőt aludjon is bent a villában. Tünde végül a mentortársakkal együtt távozott, ez pedig annyira megviselte Teót, hogy eleinte csak hosszan meredt maga elé, majd a többiek viccelődésére és kötekedésére, mely szerint szerelmes lett, eddig nem ismert ordítását mutatta be. A nyíltan biszexuális lány ugyan nem ismerte el, hogy tényleg romantikus érzelmeket táplálna Krasznai Tünde iránt, az viszont biztos, hogy a próbasorozat vége mélyen érintette őt, és várhatóan napokig nehezen fogja tudni kiheverni Tünde hiányát.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top