TV-sztárok

Ő Tom Cruise új barátnője

Tom Cruise-nak végre sikerült megtalálnia Katie Holmes utódját, aki minden téren jobban illik hozzá.

Nemcsak a vásznon jó titkos ügynöknek Tom Cruise, hanem az életben is. Legalábbis azt remekül titokban tartotta, hogy ismét rátalált a szerelem. A rengeteg nő álmában főszerepet játszó Tom már öt hónapja egy párt alkot Laura Prepon színésznővel, ám nem szerették volna, ha erről mindenki tud.

Ő Tom Cruise új barátnője

Viszont a Prepon sikersorozatán dolgozó stábtagok közül most többen is megerősítették, hogy Cruise-zal együtt vannak. A színész gyakran meg is látogatja szerelmét a felvételeken, és bár ezen alkalmakkor igencsak visszafogottan viselkednek, mindenki számára egyértelmű, hogy nemcsak barátok.

Ő Tom Cruise új barátnője

Tom és Laura már évek óta ismerik egymást, és tavaly novemberben már összeboronálták őket. Akkor egy randevúnak tűnő találkán látták őket többen is, de mindketten tagadták később, hogy romantikus kapcsolatban lennének. Pedig a szerelmük tényleg akkoriban kezdődött, és valószínűleg sokáig is fog tartani, ugyanis nagyon illenek egymáshoz. Mindketten elkötelezett szcientológusok, kizárólag a szakmai kötelezettségeikkor szeretik a nagy felhajtást, illetve imádják a különleges és ritka dolgokat. Ezekre nem is sajnálnak költeni.

Cruise nemcsak magára és barátnőjére szórja szívesen a pénzt, hanem a színésznőnek készülő lányára, Surira is. Itt egy elképesztő példa erre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top