TV-sztárok

Forgatás közben törte el a kezét Legerszki Krisztina – fotó

Kamerák előtt, a Jóban Rosszban stúdióban törte el a kezét Legerszki Krisztina, akinek várhatóan május közepéig kell gipszet hordania.

Forgatás közben törte el a kezét Legerszki Krisztina - fotóMég hogy a filmforgatás csupa öröm és kacagás! Hogy ez mennyire nem így van, azt ma már Legerszki Krisztina is tudja. A Jóban Rosszban Barbaráját alakító színésznő a kamerák előtt törte el a jobb karját. “Egy dulakodós jelenet felvételekor olyan szerencsétlenül lendítettem és vertem be a karomat, hogy eltört. A kamera előtt, a jelenet végéig annyira a történet hatása alatt voltam, hogy fel sem tűnt, mekkora a baj. Amikor végeztünk a felvételével, hatalmas fájdalmat éreztem.

Azonnal szóltam a kollégáknak, és a stúdióból egyenesen a kórházba vittek. A röntgenen kiderült, hogy eltört a karom, és nyomban begipszelték. Azóta ezt lecserélték egy könnyített gipszre, ami május közepéig rajta marad. Amúgy Barbara történetbe bekerül a sérülés, így a forgatásokat nem akadályozza, a hétköznapi életemet azonban kényelmetlenné teszi, hiszen jobb kezes vagyok” – árulta el a Nők Lapja Cafénak Kriszta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top