TV-sztárok

VV6: késsel fenyegették Zsoltot

A ValóVilág legújabb kiesője, VV Zsolt a párbajellenfeléről, Krisztiánról mesélt nekünk, közben pedig azt is elárulta, kivel töltötte a villán kívüli első éjszakáját.

Mint arról már korábban írtunk: tegnap este lezajlott a ValóVilág hatodik párbaja, ahol Zsolt csúfos vereséget szenvedett Krisztián ellen, és úgy kint maradt, mint a pinty. A korábban statisztaként dolgozó srác úgy véli, azért kellett kiesnie, mert az emberek inkább kíváncsiak VV Iza és VV Krisztián argentin szappanoperába illő love storyjára.

Felkeresi volt kedvesét

VV6: késsel fenyegették Zsoltot“Unalmas lettem, pedig én – sokakkal ellentétben – mindig kerek-perec elmondtam a véleményem. Nem vagyok egy nagyon okos gyerek, de azt nem szeretem, ha valaki még nálam is hülyébb, ezért volt, hogy inkább bele se mentem bizonyos veszekedésekbe – mondta a Nők Lapja Cafénak VV Zsolt, aki szívszerelmével, VV Dorkával töltötte az első éjszakáját. A kispesti macsó lapunknak elárulta, hogy a szőkeséggel közösen tervezik a jövőt, majd azt is elmesélte, miért keresi fel hamarosan exkedvesét, aki egy videoüzenetben szakított vele. “Tartozom neki egy bocsánatkéréssel, nem így kellett volna véget vetni ennek az egésznek. Nagyon megbántam, hogy nem szakítottam vele már a villa előtt, de akkor még azt gondoltam, hogy – miközben én bent vagyok – ő úgyis talál idekint mást. Végül nem így sült el, és emiatt volt is lelkiismeret-furdalásom rendesen” – magyarázta Zsolt. Mint mondja: egyelőre fogalma sincs, mihez fog kezdeni ezek után. Egy dolgot tud biztosan: “Ez a médiásosdi nekem nagyon bejön, szeretek a kamera előtt szerepelni, színészként is szívesen kipróbálnám magam, mert nagyon kamázok más bőrébe bújni.

“Rám is fogtak már kést a kinti életben”

Ahogy VV Dorka, úgy VV Zsolt is azon a véleményen van, hogy a wannabe szupermodell a játékot követően rá sem fog hederíteni Krisztiánra. “Aki ismeri Izát, az tudja, hogy köszönni sem VV6: késsel fenyegették Zsoltotfog neki az utcán, nemhogy mást. Krisztián egyébként nem az, akinek mutatja magát, nyomja ezt a mártíros dolgot, közben pedig fogalma nincs arról, mit jelent a szegénység fogalma” – mondt,a majd arra az incidensre is kitért, amikor is Krisztián egy konyhakéssel a kezében járt a villában.

“Nekem az összes barátom csibész kölök, ilyen közegben nőttem fel, sok ilyet láttam, de szerintem Krisztián a tipikus »amelyik kutya ugat, az nem harap« esete. A történtek után én egyébként leültem vele beszélni, és ráébresztettem dolgokra. Elmagyaráztam neki, hogy abszolút megértem, miért rezelt be Dávid és Aurelio, mert rám is fogtak már kést a kinti életben, pontosan tudom, hogy milyen érzés” – árulta el Zsolt, aki arra a kérdésre már nem akart válaszolni, hogy ki és miért támadott rá egy szúróeszközzel.

Celeblét, start!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top