TV-sztárok

Másik pasival kapták rajta Jason Statham barátnőjét

Miközben Budapesten forgat Jason Statham, barátnője a legnagyobb amerikai zenei fesztiválon szórakozott egy fiatal pasival.

Másik pasival kapták rajta Jason Statham barátnőjétLehet, hogy ideiglenesen elhagyja hazánkat Jason Statham, ha meglátja a szerelméről készült legfrissebb fotókat. Rosie Huntington-Whiteley-t ugyanis több fotós is megörökítette a Coachella zenei fesztiválon, amint kézen fogva sétált egy fiatal pasival.

A férfiról gyorsan ki is derült, hogy a melltartót gyakran hanyagoló topmodell ügynöke, Matt Holloway az, szóval nem új keletű az ismeretségük. Viszont a munkakapcsolatuk nem feltétlenül kéne, hogy együtt járjon a kéz a kézben andalgással. Szóval Matt jól teszi, ha imádkozik az égiekhez, hogy Jason ne akarja azonnal számon kérni rajta a dolgot. Az akciósztárral ugyanis nem jó szórakozni, mivel nemcsak a vásznon, de az életben is könnyedén elintéz bárkit, képzett harcművész lévén.

Statham néhány napja érkezett meg Budapestre, hogy a Zimány Lindát felcsípő Jude Law társaságában forgasson. A két szépfiú mellett Eva Longoria is a fővárosunk vendégszeretetét élvezte, de ő egy másik projekt miatt volt nálunk.

Másik pasival kapták rajta Jason Statham barátnőjét
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top