TV-sztárok

Csalódott Király Viktor családja

Meglepődött a Király család, hogy Viktor és duett partnere Majoros Hajnalka a show döntőjének felénél, az első körben kiesett- írja a Bors.

Király Linda a párjával és a szüleivel a zsűri mögött szurkolt testvérének, Viktornak és Majoros Hajnalkának, akik a döntő első körében búcsút intettek a Nagy Duettnek. A Bors szerint a Király család nagyon meglepődött a döntésen. A lapnak Király Tamás csak röviden nyilatkozott: “Meg vagyok elégedve a végeredménnyel, ez egy játék.” Király Viktor közösségi oldalán köszönte meg a részvételt. “Nagyon köszönjük mindenkitől ezt a sok szeretetet! Nagyon jól esik, hogy ennyien szavaztatok! Nagyon izgalmas volt ez a verseny! Senki ne szomorkodjon, holnap egy új nap vár!” – írta a nemrég születésnapját ünneplő Király Viktor. “Egyik szülő és testvér sem örült volna egy ilyen helyzetben, érthető, ha szomorúak voltak. Viktorral beszéltem az adás után, jókedvű volt és örült annak, hogy benne volt az első háromban” – mondta Kasza Tibi.

Update: A lap szerint Király Viktor családja értetlenkedve fogadta a zsűri döntését, miszerint Viktor és Majoros Hajni végeztek A Nagy Duett harmadik helyén. Viktor közösségi oldalán reagált erre. “Sajnos újra ki kell írnom a Face-re, hogy mindenki lássa az igazat és nem a 100% kamut a Bors címlapon. Úgy látszik, ez a kedves újság valami negatív hadjáratot indított a családom ellen. Megír egy egész cikket, saját kitalált történetükkel és leírják tényként. Ez miért legális? Semmiféle csalódás nem volt bennünk! Tudjuk nagyon jól, főleg az apám, hogy ez egy játék! Sőt, mikor a Bors felhívta őt, akkor is szépen nyilatkozva azt üzente, hogy gratulál mindenkinek és hogy ez csak játék volt. Szeretném, hogyha mindenki itt megtudná hogy az apám egy nagyon kedves és jóindulatú ember. És neki is van lelke, és nagyon bántja ezek a cikkek. Szóval nem kérek többet tőletek, csak annyit hogy légyszíves, ha kedveltek engem, ha nem, ne foglalkozzatok a Bors cikkekkel. Millió újságnak nyilatkozok, és csak Ők állítják ezt a negatív képet. Ja, és hozzáteszem, nem csak rólunk tesznek ki bármi,t hanem sok embernek megnehezíti az életet csak azért hogy eladjon egy pár extra lapot. Szánalmas.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top