TV-sztárok

Így megváltozott Lass Bea – fotók

Az X-Faktor óta eltűnt az újságok címlapjairól Lass Bea, ám ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne hallatna magáról. Színházi munkáiban éli ki magát az énekesnőként is próbálkozó Bea, akire legfrissebb fotóján szinte rá sem ismertünk.

Rég nem hallatott magáról az X-Faktor harmadik évadának egyik versenyzője, Lass Bea, aki csupán a nyilvánosságtól vonult vissza, ám egyáltalán nem tűnt el. Bea ugyanis aktívan játszik több színházban is. Sziasztok! Szépséges, szeretettel, örömmel teli napot kívánok Mindenkinek! Zötyögök a vonaton útban Veszprém felé, holnap már újra Budapesten, este előadás a Radnóti színházban, majd másnap Tatabányán a Jászai Mari színházban. Rettentően fáradt vagyok már, de boldog, mert amióta az eszemet tudom, azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Ezt kívánom Mindenkinek! Találjátok meg azt, ami boldoggá tesz, s aki már megtalálta, adjon érte hálát minden nap! De leginkább azért, hogy ma is felkelt a nap, és még élünk, vagyunk, szeretünk, lehetünk! ölelés: Beus – írta közösségi oldalán legfrissebb fotója mellé Keresztes Ildikó egykori mentoráltja, akire új, félig felnyírt frizurájának köszönhetően szinte rá sem ismerni.

Fotó: Smag/Facebook
Fotó: Smag/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top