TV-sztárok

Való Világ 6.: Ádám azt állítja, lefeküdt Charlotte-tal – videó

Gyűrűvel várta a párbajon Charlotte-ot Simon, ám lehet, hogy a villaszerelemnek hamar vége is lesz? Ádám azt állítja, a párbaj előtti éjszakán lefeküdt a lánnyal.

Való Világ 6: Ádám azt állítja, lefeküdt Charlotte-tal - videóAz utolsó éjszaka jogát nagylelkűen átengedte párbajellenfelének Dorka, aki akkor talán még abban bízott, nem az lesz az utolsó éjszakája a villában Zsolt mellett. Charlotte – Aurelio javaslatára – taktikából pedig Ádámot kérte meg, hogy töltse vele az éjszakát a nyugiszobában. A szexéhes fiúnak azonban több se kellett, azonnal bepróbálkozott a férfifaló lakónál.

Ádám elkezdett taktikázni

“Aurelióval láttuk, Ádám olyan állapotban van, hogy éppen a legyet is elkapná röptében, ha tehetné. Mindegy volt neki, kivel, csak szexelhessen. Tudtuk, hogy a többiek felhördülnek majd azon, ha Ádámot kérem meg, jöjjön velem a nyugiszobába, de egyértelmű volt, hogy nem történhet köztünk semmi. Arra viszont nem számítottam, hogy ennyire behergeli magát, amikor megláttam merevedő férfiasságát, nem is tudtam, mit csináljak” – mesélte a párbajról gyűrűvel visszatérő Charlotte az éjszaka után, aki a hírek szerint visszautasította  srácot, ám egy friss videón Ádám mást állít. “Lefeküdtem Charlotte-tal” – mondta a döbbent Izának és Teónak a fiú. Hogy valóban megtörtént-e az aktus, vagy Ádám csak taktikából találta ki a történetet, az a ma esti összefoglalóból kiderül.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top