Sztárok

Ezért hord parókát Balázs Klári

A TV2 műsorának adásain arról pusmognak, hogy énekesnő esetleg egy súlyos betegség miatt visel póthajat. Balázs Klári azonban mindenkit megnyugtatott.

Aggasztó hírek kezdtek el terjengeni a TV2 székházában, mióta valaki meglátta, hogy Balázs Klári parókát hord. A folyosón azonnal találgatni kezdtek; többen azt feltételezik, hogy komoly oka lehet az énekesnő parókaviselésének – írja a Bors. A Nagy Duett női ítésze – aki kávéval és zabbal fogyókúrázik – teljesen megdöbbent a pletykák hallatán.

“A paróka nem gyógyászati segédeszköz, hanem divatdarab a ruháimhoz. Tőlünk nyugatra teljesen természetes, hogy a nők parókát hordanak, (…) itthon viszont azonnal betegséget kiáltanak. Mindenkit megnyugtatok, van saját hajam, nem is akármilyen” – jelentette ki A Nagy Duett zsűritagja. Elmondása szerint nagyon erős szálú a haja, és ez problémát okoz neki, mivel nem lehet heti ötször mosni, és kéthetente festeni, mert tönkremenne, ezért a haja minőségének megóvása érdekében hord olykor parókát. Sőt az énekesnő bevallotta, hogy a produkció vasárnap esti adásában – amelyben Hajdú Péter is fellép versenyen kívül – egy különleges darabot fog viselni.

Ezért hord parókát Balázs Klári

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top