TV-sztárok

Bréking! VV Iza és VV Krisztián összejöttek – videó

A hajdúnánási legénynek hosszas küzdelmek árán sikerült meghódítania a budapesti királylányt – akárcsak a mesékben. Krisztián és Iza forró csókban olvadtak össze a Való Világ-villa teraszán.

Néhány héttel ezelőtt még Zsoltot tartotta élete szerelmének, ám miután a fiú Dorka mellett tette le a voksát, Izának is szüksége lett egy új prédára. Egy mámoros éjszakán Aurelióval (majd Teóval) kezdett vad csókolózásba, ám villaszerelem mégsem lett belőle. Aztán a szupermodellségről álmodozó budapesti vadmacska ráeszmélt, hogy mintha tetszene neki a hajdúsági igazmondó juhász. Ki is vetette rá a hálóját, aminek a vége a konyhakéssel rohangáló Krisztián kiborulása lett. Bár bimbózó románcukat senki – főleg a párbajról visszatérő Viki – nem nézte jó szemmel, mondván a modell lány úgyis csak kihasználja a vidéki srácot, vasárnap este a “szerelem” mégis beteljesült: ajkuk forró, cuppogós, hosszú csókban forrt össze, amit a videóra kattintva most ti is megnézhettek.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top