TV-sztárok

Fiatal lány miatt lopott whiskyt Stohl

Tovább gyűrűzik a whiskyt csenő színész személye körül kialakult botrány.

Egy fiatal lány társaságában múlatta az időt péntek este Stohl András – írja a Blikk. Korábban megírtuk, hogy Stohl András Valentin-napon egy fővárosi klubban bulizott, ám – mivel a whiskycsenésével megszegte a szabályokat – a biztonsági őrök kikísérték a szórakozóhelyről. A lap megkeresésére a színész bevallotta tettét, s mint mondta: nem volt nála készpénz, ezért lógott be a vendégek elől elzárt pultba egy üveg italért. Stohl ezenkívül azt is hozzátette, hogy egyébként az egyik barátja születésnapját ünnepelték az ominózus estén.

Stohl sajnálja a történteket

Ma azonban a fent említett lap – névtelen informátorokra hivatkozva – már arról számolt be, hogy a nemrég díjat nyert színész nem a cimborái, hanem egy fiatal lány társaságában szórakozott. “Stohl András egy csinos, fekete rövid hajú lánnyal ment fel az emeleten lévő lezárt VIP-részlegbe. Levett a polcról egy üveg italt, és töltött neki legalább jó egy decit” – nyilatkozta a Fiatal lány miatt lopott whiskeyt Stohllapnak egy, az akkor a helyszínen tartózkodó informátor, hozzátéve: miután lebuktak, a színész – a biztonságiak kérésére – elhagyta a szórakozóhelyet, a fiatal lány viszont a történtek után tovább szórakozott. A lap természetesen a hamarosan ismét apai örömök elé néző színészt is megkereste az értesüléseikkel kapcsolatban. “Mint azt már korábban is mondtam, születésnapot ünnepeltünk a barátaimmal. Annyit azért elmondanék, hogy miután kiküldtek a szórakozóhelyről, másfél órát ott maradtam, hogy elnézést kérjek, mert baromságot csináltam. De nem engedtek vissza. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magam” – mondta a lapnak Stohl. A kijelentésének kissé ellentmond, hogy a lapnak nyilatkozó szemtanú szerint a színész egyedül, nem pedig a barátai társaságában érkezett meg a rendezvényre péntek este. Bármi is az igazság, egy biztos: nem ez az első alkalom, hogy a hosszú évek óta párkapcsolatban élő színészt egy másik nővel hozzák hírbe: ebben a tekintetben legutóbb Krasznai Tündével kapcsolatban került említésre a neve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top