TV-sztárok

Kállay-Saunders András és Pál Dénes a mai Dalban

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének második középdöntőjét, melynek végén négyen jutnak be a február 22-ei döntőbe.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tegnap este folyamán kiderült, melyik az a négy produkció, amelyik már biztosan ott lehet az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének döntőjében. A Dal elődöntőiből továbbjutott 18 dal előadói közül a ma esti második középdöntőben is kilenc lesz látható-hallható. Pál Dénes a Brave New Worldöt, Kállay-Saunders András a Runningot, Polyák Lilla a Karcolást, Marge (Batta Zsuzsanna) a Morning Lightot, Oláh Ibolya az Egy percig sztárt, Dér Heni az Ég veled!-et, a Muzikfabrik a This Is My Life-ot, a Honeybeast A legnagyobb hőst, a Fool Moon az It Can’t Be Overt adja elő. A szombati után a mai középdöntőből is négy produkció kerül be a fináléba. Két dalt a zsűri választ ki, kettőt pedig a nézők szavazatai juttatnak tovább, a február 22-ei döntőben így összesen nyolc dal verseng azért, hogy képviselhesse Magyarországot májusban az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában.

Ti kit látnátok a legszívesebben Dániában?

Kállay-Saunders András és Pál Dénes a mai Dalban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top