Sztárok

Nő a botrány VV Simon kizárása körül

Fellázadtak a nézők: fél nap alatt máris tízezerre nőtt azok száma, akik VV Simon visszajutását követelik.

Fellázadtak a nézők VV Simon kizárása ellenA Való Világ tegnapi adásában a nézőkre bízták a döntést a műsor készítői: menjen vagy maradjon a műsor egyik legmegosztóbb figurája, Simon. Az okostelefonos szavazás során kis különbséggel ugyan, de többen voksoltak Simon távozására, ezért rögtön el is kellett hagynia a villát.
A műsor után fél nappal már több mint tízezren csatlakoztak összesen négy olyan közösségi oldalhoz, mely Simon visszajuttatásért kampányol, például ezen: „VV Simont vissza a villába”. Az oldalhoz csatlakozók száma pedig óriási tempóban nő. A rajongók azzal érvelnek, hogy a kizárás igazságtalan volt, és nem a fiú érdemelne kiesést, legalábbis nem hibázott nagyobbat, mint Viki. Na de mi is történt pontosan?

VV Simon alkoholt öntött a kacsa táljába
Simon a buli hevében némi bólét öntött a kampányállatként kapott kacsa vizestáljába, cigarettáját pedig az állat csőréhez tartotta. Mivel egyedül volt a kertben, ezért a többiek mindezt nem látták, olvasták viszont a hamarosan érkező levelet, melyben felhívták a játékosok figyelmét arra, hogy az állatokat sem alkohollal itatni, sem pedig cigarettafüsttel zavarni nem szabad. Itt csúcsosodott ki az egyébként már napközben érzékelhető feszültség.Fellázadtak a nézők VV Simon kizárása ellen Viki ugyanis már a délután során szajhának és utánfutónak nevezte Charlotte-ot, méghozzá Simon füle hallatára.
Simonnak a kacsával szembeni felelőtlensége indulatokat váltott ki a többiekből, Laci, Krisztián és Viki is számon kérték rajta, mit művelt, Simon pedig szemmel láthatóan nem különösebben mérte fel a helyzet súlyosságát, azzal próbált védekezni, hogy az állat jól van, ő pedig csak egy csepp alkoholt töltött neki és nem lett belőle semmi baj, már csak azért sem, mert az állat bele sem ivott.

Viki kiabál, provokál, Simon visszavág
Leginkább Viki húzta fel magát a történteken, méghozzá annyira, hogy a folyamatos kiabálás mellett kezdetnek kiverte Simon kezéből a szárnyas vizestálját, amikor a fiú a történtek hatására tiszta vizet akart önteni bele, majd Krisztiánt kérdezgette és uszította, hogy miért is nem védi meg a csapat kabalaállatát.
Az ordibálás azzal folytatódott, hogy az egyébként Laci születésnapját ünneplő társaságban ülve Viki emlékeztette Simont arra: éppen egy születésnapi bulit tesz tönkre. Ezt Simon már végképp nehezményezte, mivel a buli egyébként is kimerült abban, hogy lámpafényben üldögéltek az emberek az asztal körül.

Fellázadtak a nézők VV Simon kizárása ellenViki öngyilkosságra buzdítja Simont, Krisztián kis híján üt
Innen aztán már felgyorsultak az események. Simon Miss Röfinek nevezte a lányt, aki pedig azzal vágott vissza, hogy a fiú szánalmas, bolondot csinál magából, majd hosszasan parodizálta Simon szinte összes furcsa szokását. A provokációban odáig ment, hogy leborult Simon lába elé, majd arra kérte, menjenek ki barátnőjével együtt a villából, házasodjanak össze és haljanak meg, kövessenek el együtt öngyilkosságot. Az időközben kellőképpen felhergelt Krisztián kis híján megütötte Simont, többen közbe is szóltak, Viki azonban rájuk kiabált, hogy hagyják őket, hadd balhézzanak, az sem baj, ha végül megütik egymást. Józsi lépett végül közbe, megelégelve az egyre élesedő helyzetet.

Viki lerántja Simon nadrágját, majd a fiú letépi Viki pólójátFellázadtak a nézők VV Simon kizárása ellen
A csoportos ordibálás hevében aztán a lány fogta magát, lerántotta a földig Simon nadrágját, aki meztelen alsótestére már csak szinte futás közben húzta vissza a ruhát, miközben zaklatottan odarohant Vikihez és viszonzásképpen letépte a lány pólóját. Vikinek egyébként ez sem volt elég: a jelenet után még ahhoz is maradt benne adrenalin, hogy szemüvegét látványosan levéve azt kiabálja többször az önmagából kifordult fiúnak: „gyere, üssél meg”.

Simon a villából való távozása után nyilatkozatában elmondta, megérti a nézők döntését, az egyre népesebb szimpatizánstábort viszont továbbra is az foglalkoztatja, vajon miért éppen őt kellett kizárni, amikor provokáció történt, és vajon Viki hasonló, nadráglehúzásos tette miért nem minősül szintén fizikai erőszaknak, és miért nem von maga után ugyanolyan szankciókat, mint Simoné.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top