TV-sztárok

L. L. Juniort meglepte Sarka Kata

Sarka Kata tisztában van hangi adottságaival, épp ezért gondolja úgy duettpartnere, L. L. Junior, hogy egészen a döntőig menetelhetnek a jövő héten induló A Nagy Duett című énekes vetélkedőben.

L. L. Juniornak – saját bevallása szerint – egyáltalán nincs nehéz dolga duettpartnerével, Sarka Katával. A fiatalasszony, akinek nemrégiben egy titokzatos személy okozott fejtörést, tisztában van vele, hogy nem tökéletes a hangja, ám mentora szerint épp ez az, ami segítheti a fejlődésben. „Kata szerint neki nincs jó hangja. Emiatt képes fejlődni. Nagy meglepetés lesz szerintem a közönségnek” – mesélte az Édes Élet sztárja a műsor egyik riporterének, aki szerint Hajdú Péter felesége teljesen új arcát mutatja majd meg a február 9-én, a TV2-n harmadik évaddal jelentkező Nagy Duettben. „Nagyon jól mozog, nagyon fogékony mindenre, szivacsként jön az órákra, csak úgy issza magába a tudást. Emellett nagyon kreatív, tök jó ötletei vannak” – tette hozzá a rapper, aki szerint biztos helyük van a döntőben.

L.L. Juniort meglepte Sarka Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top