TV-sztárok

Az élet show-ja: már az első adásban balhéra számíthatunk

Hétfő este startol el a TV2 új valóságshow-ja, Az Élet Show-ja. A reality macsója és párja igyekeztek felkészíteni magukat a műsorral járó hírnév pozitív és negatív hatásaira egyaránt.
Fotó: TV2
Fotó: TV2

Hétfőtől minden hétköznap este már nemcsak a celebek magánéletébe nyerhetnek betekintést azok, akik a TV2-re kapcsolnak. Az élet show-ja hétköznapi emberek mindennapjait mutatja majd be közvetlenül az Édes élet előtt. Zsámbéki Ákos, a budapesti barista, és kedvese, Kata már izgatottan várják, hogyan fogadja majd környezetük a valóságshow-ban való szereplésüket.

Ákos ötlete volt a szereplés

„Ritka dolog, hogy az én fejemből pattanjanak ki ötletek, de azt, hogy jelentkezzünk, én találtam ki – kezdi kissé önkritikusan a csajozógép hírében álló Ákos. – Úgy éreztük, hogy a mi életünk lehet annyira érdekes, hogy szórakoztassa az embereket. Igazából nem tudjuk még, hogy mire vállalkoztunk, egyelőre csak annyit érzékelünk, mintha három-négy emberrel bővült volna a család a forgatócsoport miatt. Ismerősök viszont már viccelődtek, hogy cseresznyét kapunk majd akkor is, amikor nincs is szezonja” – tette hozzá a 38 éves, pörgős életet élő vendéglátós. Párja, aki üzletvezetőként dolgozik, szintén pozitívan áll a szerepléshez. „Én csak a jóra készülök. Bízom benne, hogy pozitívan fognak hozzánk állni az emberek” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Kata, aki már az első adásban bizonyítja harciasságát Ákossal szemben.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top