TV-sztárok

Áll a bál a mirigyes fiúk és a Zámbó család között

Kitört a háború a Zámbó család és az Irigy Hónaljmirigy között.

Nagy felháborodást kelettett az Irigy Hónaljmirigy „Mulat a király” című dalához készült videoklip, amiben a fiúk Jimmy máig tisztázatlan halálát „játszották el”. A Zámbó család szerint az együttes ezúttal elvetette a sulykot – írja a Bors. „A testvérem a világegyetem egyik legnagyobb tehetsége, olyan, mint az úszásban Cseh Lacika vagy a fociban Puskás. Kikérem magamnak, hogy – akár viccből is – bárki megfossza őt attól a tróntól, ami csakis őt illeti. A halálán viccelődni mindennek az alja” – mondta Zámbó Marietta, Jimmy húga. „Apám úgy halt meg, hogy azt hitte, baráti viszonyban van a mirigyesekkel. Rohadt nagy csalódás ez most nekem! Szégyelljék magukat! Meggyalázni egy halott embert? Ennyit ér az összes ember közülük” – mondta Krisztián.

A mirigyes fiúk úgy gondolják, nem tettek kegyeletsértő dolgot. „Nem gondolnám, hogy túllőttünk a célon. Tényszerű, ami Jimmyvel történt, azt mutattuk meg a klipben. Sajnáljuk, ha a Zámbó családot megbántottuk, nem ez volt a szándékunk.” – mondta Sipos Tamás. „Nem szerettünk volna ezzel senkit megbántani” – folytatta Sipos Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top