TV-sztárok

Várkonyi Andrea: “Nem a papír tesz két embert boldoggá”

Mi a közös a Tények műsorvezetőjében és Liptai Claudiában? És, vajon minek a kapcsán érez csalódottságot, vagy éppen büszkeséget?

10 szó, 10 válasz Vajon mi az első gondolat, ami az interjúalanynak az eszébe jut róla? Sorozatunk további részei:
– Liptai Claudia: „Rossz szembesülni azzal, ha nem kellek”
– Rubint Réka: „A pszichológus egy hasznos segítség”
– Tóth Gabi: „A mentoráltak felerősítik az anyai ösztöneimet”
– Epres Panni: „Borzasztóan büszke vagyok a férjemre és a csapatra”
– Világbékéről és Molnár Csilláról kérdeztük az új szépségkirálynőt
– Weisz Fanni: „A szépség a sors mulandó ajándéka”

Várkonyi Andreával: „nem a papír tesz két embert boldoggá1. Rajongás
Tudok rajongani emberekért és tárgyakért (például autókért), de nem szeretem túlzásba vinni, mint ahogy azt sem, ha az irányomba történik ugyanez. Szerintem a rajongás nagyon könnyen kellemetlenné tud válni.

2. Mentőautó
Az egyetemi éveim alatt nagyon szerettem a mentőállomáson töltött gyakorlatokat. Azonban mindig ambivalens érzésem volt, mert gyakorlatilag azt vártuk, hogy valaki rosszul legyen, hisz akkor ugrottunk a mentőautóba.

3. Rádiózás
Csalódottság, mert ma itthon a rádiók létét és a benne dolgozó embereket nem a szakmaiság és a hozzáértés határozza meg. Ugyanakkor büszke vagyok, hogy az ország legtehetségesebb és az asztalra a legtöbbet lerakó rádiósával (Bochkor Gábor – a szerk.) élek, még akkor is, ha most rajta kívül álló okok miatt nem dolgozik.

4. Házasság
Egyszer kell a fehér ruha. De csak egyszer. Ha az első nem sikerült, az ember megtanulja, hogy nem a fehér ruha és a papír tesz két embert boldoggá.

5. Mesekönyv
Gyerekkoromban is imádtam a könyveket, alig vártam, hogy megtanuljak olvasni, és hogy ne függjön senkitől, mikor tudok a mesék világába belépni. Nagyon örülök, hogy a kislányom, Nóri is szereti a könyveket.

6. Serdülőkor
Szerintem az enyém viszonylag zökkenőmentes volt anyuék számára, de Nóriétól már előre félünk.

7. Hűség
Mit mondhatnék? Jó lenne, ha minél több kapcsolat olyan lenne, hogy egyik fél sem keresné önmagát a kapcsolatán kívül.

8. Példakép
Nincsenek példaképeim, soha nem is voltak, legalábbis úgy, hogy azt egy ember testesíti meg. Vannak dolgok, amiket csodálok vagy elismerek másokban, de önmagam szeretek maradni leginkább.

9. Liptai Claudia
Claudia a bizonyítéka az életemben annak, hogy igenis felnőttkorban is szövődhetnek komoly és mély barátságok. S még ha nem is tudunk rendszeresen találkozni – mert mindketten százfelé vagyunk –, akkor is felhívhatjuk egymást bármikor bármilyen problémával. És mindketten imádjuk a számítógépes játékokat! (Nevet.)

10. Botrány
Utálom. És – a munkám miatt – sajnos egyből a bulvárbotrányokra gondolok. Az újságok címlapján korbácsolt hullámok, tekintet nélkül arra, hogy a történet igaz-e, és ezzel mit okoznak a főszereplőnek és a körülötte élő embereknek, nagyon elszomorít és rettentően felbosszant.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top