TV-sztárok

Bohócot csinált magából az Éjjel-Nappal Budapest üdvöskéje – fotó

Az Éjjel-Nappal Budapest legbalhésabb szereplője olyan arcát mutatta meg, amilyennek még soha nem láthattuk.

Nem éppen szolid, visszafogott nőt testesít meg Éjjel-Nappal Budapest Rita, viselkedésével gyakran kelt ellenszenvet a nézőkben. Rohangált már egy szál fehérneműben az utcán, amikor faképnél hagyta idősebb pasiját, de a „Normális vagy?” és „Takarodjál!” kifejezések Guiness Rekordok Könyvébe illő gyakoriságú használatával sem lopta be magát a szívünkbe. Most mégis megmutatta szerethető oldalát, hiszen váratlanul csöppent egy gyerekzsúr közepébe bohócruhában, mégis állta a sarat.

„Egy gyerekzsúrba csöppentem, ahol a szülők azt hitték, igazi bohóc vagyok, hiába mondtam, hogy csak véletlenül került rám ez a ruha. Az elején nem akartam bohóckodni, de amikor megláttam a kicsiket, tudtam, hogy nem hagyhatom őket cserben. A legmenőbb a piros orrom volt, amit mindenki felpróbált” – mondta a szőke hajú lány, aki korábban már egy jótékony futáson is részt vett társaival. Hogy Rita hogyan került egy gyerekbuliba, az kiderül az Éjjel-Nappal Budapest hétfő esti részéből. 

Ahogy még soha nem láttad az Éjjel-Nappal Budapest szőkeségét - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top