Istenes Bence sokkot kapott Csobot Adél mellbimbójától - Galéria

Több másodperces fennakadást okozott Csobot Adél a tegnapi élő showban, amikor melltartó nélkül jelentkezett be a hatalmas kivetítőn, műsorvezetőtársainak pedig még a lélegzetük is elakadt.

Istenes Bence sokkot kapott Csobot Adél mellbimbójától"Ha többet szeretnének megtudni arról, hogyan élnek a műsor versenyzői, akkor nem kell mást tenniük, mint megnézniük az After-X adását, ahol Csobot Adél és Isteni Bence várja önöket ma este" - ezzel a mondattal kezdődött az a néhány másodperces közjáték, mely során az X-Faktor tegnapi adásában Istenes Bence kezéből csaknem kiesett a mikrofon.
Lilu konferálta fel az élő show utáni beszélgetős műsort, a helyszínről pedig kapcsolták is Adélt, aki hatalmas dekoltázzsal köszöntötte a nézőket. Bence meg is állapította, hogy szemlátomást hideg van a stúdióban. Jól látta: a hatalmas kivetítőn ugyanis tisztán kivehető volt, Adélon nincs a ruha alatt melltartó, melle pedig minden részletében kirajzolódott.
Lilu nem tudott szó nélkül elmenni a jelenet mellett. "Szenvedélyek viharában a ma esti témánk, hát ez Adélon is látszik. Bence, siess haza adás után" - biztatta műsorvezetőtársát, aki már meg sem próbálta visszatartani nevetését, és bevallotta, hogy még a hangja is elment a történtek után, miközben Lilu előregörnyedve már csak levegő után kapkodott.

 

Megosztás  

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Bubus53 2013-11-06 19:13

Óh, ez az elmaradott ország! Én hatvan múltam, de cseppet sem akadtam ki. Jót nevettem. Bírom a csajt, fityiszt mutat a világnak! A legtöbben írigykednek, mert sok mindent nem mernek felvállalni, nehogy megszólják őket.

Torolt_felhasznalo_733359 2013-10-30 11:46

kb mint egy rossz kurva........

fórumozok 2013-10-27 14:17

moat megnéztem újra: Lilura előnytelen ruhát adtak és a frizurája sem neki való volt, a kettő együtt meg igen furcsává tette kinézetét

 

jó alakja van (legalábbis messziről), de a felső karja az kicsit tésztás (önmagához képest)

fórumozok 2013-10-27 11:14

azt ugye tudjátok, hogy a ruha nem a sajátjuk és hogy nincs sok választásuk, mit adnak rájut?!!!!!

colibri 2013-10-27 10:17

Én úgy látom, Adélnak nem a külsejével van baja, hanem belül a fejében van baj. Az agyából ami hiányzik, azt próbálja pótólni a villantós megjelenésével.
Viszont Lilunak baromira nem áll jól ez a hosszú haj, annyira öreg lett a feje, hiába a "fiatalos" alkat, nagyon látszik, hogy nem 18 éves, de még annál többnek néz ki, mint amennyi valójában!

Torolt_felhasznalo_992334 2013-10-27 09:40

Ez az Adél olyan csúnya arcú lány, hogy ha 5 melle lenne se hatna senkire!!!

mia049 2013-10-27 08:41

miért is akadt ki Istenes Bence? talán nem látta még ezt a ruháját Csobot Adélnak? :D

nem rossz a ruha, kicsit mélyebb a dekoltázs talán - a pasik örömére

Igényes egyedülállók társkeresője
Elittárs: regisztráljon és találja meg az elvárásainak megfelelő társat!

További információk>>>