TV-sztárok

Bosszút állt Tóth Gabin Szikora Robi?

Szombaton többször is egymásnak feszültek a mentorok.

Ahogy arról korábban már írtunk, Tóth Gabi neheztel Szikora Róbertre, amiért a nézőkre hagyta a döntést, így Gabi mentoráltja, Tóth Marci esett ki a versenyből. “Megmondom őszintén, haragszom Szikorára, és ezt vállalom is. Most ebben egy kicsi bosszút éreztem az MDC-vel történtekkel kapcsolatban. Én viszont annál sokkal nagyobb lelkű ember vagyok, mint hogy egy ilyet meg tudjak lépni. Nem értem. Nem értek egyet Szikora Robival, Marcinál vannak itt sokkal gyengébb énekesek is” – mondta Tóth Gabi. Szikora Robi a Blikknek elmondta, nem érzi úgy, hogy döntésével bosszút állt volna. “Én is elfogadtam, amikor az első adásból az MDC-nek kellett távoznia. Természetesen rossz érzés, ha távoznia kell a mentoráltamnak, de el kell fogadni” – mondta Szikora. Gabi a Borsnak elárulta, hogy számára a mentorálás nem csak az adás idejére szól, ezentúl is segíteni fogja Marcit.

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top