TV-sztárok

Két férfi közt őrlődik a Barátok közt egykori sztárja

Válságba került a házassága, de mi igaz a többi pletykából?

Füredi Nikolett többször is feltűnt a Barátok közt sorozatban, emellett pedig az Operettszínház művésze. Tavaly télen lett állapotos a színésznő, de mégsem teljes a boldogsága – írja a Bors. “Tavasszal Németországban turnéztunk a Szépség és a szörnyeteg című darabbal. Már akkor észrevettük, hogy vibrál a levegő közte és egy másik színész között. Valóban összeillenek…” –  árulta el a lapnak a társulat egyik tagja. A lap állítása szerint a színésznő még várandósan költözött el férjétől, de végül – miután megszületett a közös babájuk –  visszament hozzá, jelenleg is vele él.  A színésznőre azonban ma is vár a kollégája.

A Bors megkereste az énekes-színésznőt, akit meglepett a média érdeklődése. “Mivel az igazság elhallgatása és a dolgok megkerülése nem stílusom, közlöm: igen, sajnos igaz, hogy házasságom jó ideje válsággal küszködik. Mint jó páran, mi is azt gondoltuk, hogy egy gyermek érkezése – amire oly régen vártunk – megoldja a dolgokat, de sajnos nem így lett, sőt amilyen a sors és az élet, a várandósságom alatt még nagyobb érzelmi hullámvasút következett” – mondta a színésznő, majd hozzátette: kismamaként egy három hónapos picivel, rendbe kell rakni az életét. “Ehhez most elsősorban időre és nyugalomra van szükségem.”

Két férfi közt őrlődik a Barátok közt egykori sztárja

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top