TV-sztárok

Ezért szakított Szabó Zsófi és Nagy Tamás

Szabó Zsófi és párja, a Jóban Rosszban sorozat producere alig három hónapig alkottak egy párt.

A Blikk információi szerint Szabó Zsófi és Nagy Tamás kapcsolatában a nehézséget nemcsak a korkülönbség jelentette, hanem az is, hogy Zsófi nem csupán egy férfit kapott a szerelemmel, hanem egy édesapát is – írja a Blikk. “Nem volt egyszerű dolguk a szerelmeseknek, egyikük sem beszél a szakítás pontos okáról, de úgy tudom, nehezen működött a hármas felállás, ezért a producer kilépett a kapcsolatból” – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.  Pedig pár hónappal ezelőtt Zsófi és Nagy Tamás Cipruson nyaralt, ahova a producer gyermekei is velük tartottak. Zsófi képeket is megosztott közösségi oldalán, amin úgy tűnt, megtalálták a közös hangot a lányok. A lap úgy tudja, hogy a színésznő rosszul viseli a szakítást. “Láthatóan nagyon el van keseredve, magába zárkózik, és inkább csak a kutyusával mászkál” – mondta el a lapnak egy másik ismerős.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top