TV-sztárok

Szexuális tanácsokat ad Szabó Zsófi

Szívesen osztja meg szexuális tapasztalatait rajongóival Szabó Zsófi.

Szabó Zsófi készséggel válaszol rajongóinak az interneten, akik vagy nagyon intim, vagy nagyon komolytalan kérdésekkel bombázzák – írja a Bors. „Meglepődtem, hogy a fiatalok milyen intim kérdéseket tesznek fel. Bár ha nem az interneten kommunikálnánk, hanem szemtől szemben állnánk egymással, bizonyára nem lennének ennyire bátrak. Jó érzés, hogy ennyire bíznak bennem a fiatalok, és kíváncsiak a véleményemre… Nem vagyok szakember, de a véleményemet egy-egy kérdés kapcsán szívesen elmondom, úgy, mintha a barátaimmal beszélgetnék ilyesmiről” – mondta Zsófi, aki azt is elárulta rajongóinak, hogy tizenhat évesen vesztette el a szüzességét. „Sajnos sokan nagyon fiatalon és éretlenül kezdenek foglalkozni a testiséggel… Én azt szoktam mondani az engem kérdező fiataloknak, hogy ha bizonytalanok, vagy azt érzik, nem készek rá, akkor inkább várjanak a szexszel… Ne mások elvárásaihoz igazodjanak” – mondta el véleményét a színésznő.

A Szabó Zsófiról és párjáról készült képgalériát itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top