TV-sztárok

Tatár Csilla mellet villantott

Tatár Csilla merész estélyiben vezette végig a Szépségkirálynő című műsort, melyben többször is mellszélt villantott.

Tatár Csilla mellett villantottTatár Csillára elegáns estélyit adtak a Szépségkirálynő című műsorban, mely az eredményhirdetéskor döbbenetes fordulatot vett.

A műsorvezetőnő nemrég a reggeli műsor során bikiniben mutatta meg alakját a férfi nézők nagy örömére, ezúttal pedig az estélyi gigantikus dekoltázsa láttatott többet a megszokottnál.  A ruha ugyanis csaknem köldökig kivágva minden mozdulatnál láttatta Csilla mellszélét.
A hőségen valószínűleg ez sem sokat segített, mert a stúdió fülledtségét a műsorvezetőnő is bevallotta az adás alatt, de valószínűleg Kasza Tibinél kicsit könnyebb volt a helyzete, hiszen nem ingben és zakóban volt kénytelen tűrni a kánikulát. Kasza Tibi kedélyén ugyanakkor a meleg semmit nem rontott, a műsorvezetők folyamatosan ugratták egymást, már az adás kezdetén viccelődtek azzal, hogy Tibinek problémát okoz bizonyos hangok kiejtése, később pedig újra meg újra kitörő örömmel üdvözölték egymást, amikor végre egyikük sem a színfalak mögötti interjúkon tartózkodott, hanem egymás mellett álltak mikrofonjaikkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top