TV-sztárok

Levetkőzik Molnár Anikó

Negyedszer is bekerülhet a nyuszis magazinba az egykori Nagy Ő. A milliós szerződésért azonban húsz kilót le kell dobnia. Anikó hajlandó fogyókúrázni azért, hogy újra a címlapon vetkőzhessen.

Körülbelül húsz kilótól kellene megszabadulnia Molnár Anikónak, hogy újra levetkőztesse őt a Playboy – írja a Blikk. Az egykori Nagy Ő keményen diétázik hónapok óta, immár négy ruhaméretet (46-osról 44–42-es méretre fogyott vissza) csökkent a súlya. „Ma már nem lehet engem megsérteni azzal, ha valaki megjegyzést tesz az alakomra, sokkal pozitívabb lettem, és rájöttem, bár most is dundi vagyok, a férfiak nem szeretik a csontsovány nőket. Sokan írják, hogy tetszem nekik” – árulta el a tengerentúlon sminkmesterré vált híresség. Anikó öt évvel ezelőtt szerepelt legutóbb meztelenül a nyuszis magazinban, és három Playboy-címlap után újra vállalná a szereplést. Korábban 500 ezer és egymillió forint közötti összeget kapott az egykori valóságshow-szereplő, aki rekordot állítana fel azzal, ha negyedszer is címlaplány lenne. Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője elismerte, amennyiben úgy látják, hogy egy szép sorozatot lehetne Anikóról készíteni, akkor azonnal felkérik egy fotózásra.

Levetkőzik Molnár Anikó

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top