TV-sztárok

Csányi Sándor melegszerepben

Homoszexuálist alakít legújabb filmjében a magyar színész, akinek elege van már a szépfiúkból. Azt viszont már most leszögezi, hogy nem fog férfival csókolózni a filmben.

Csányi Sándor már nem szeretne szépfiút játszani. A színész legújabb készülő filmjében, a Coming Outban egy meleg férfit játszik, s azt mondja, régóta vágyott már arra, hogy ne egy szerelmes, romantikus pasast alakítson – írja a Blikk. Sőt mint mondja, egy meleg szereplő megformálása igazi kihívás egy színésznek. „Egy meleg férfit eljátszani nagyon érdekes, számomra is kihívás. (…) Szerintem minden színész álma, hogy eljátsszon egy melegszerepet” – állítja a színész, aki már több mint egy hónapja forgat. Elmondása szerint az a legfontosabb ebben a filmben, hogy ez egy mostani pesti vígjáték, és nem fél attól, hogy ezzel a szereppel majd megosztja a nézőket. Sőt az is elárulta, hogy nem fog férfival csókolózni az ősszel bemutatandó filmben, csupán partnernőjével, Tompos Kátyával, akivel a Poligamyban is együtt játszott.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

 Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top