TV-sztárok

Kiakadt Hajós András

A tévés nagyon csalódott volt, hogy nem az egyik tanítványa nyerte Az ének iskoláját, akit ugyanis tehetségesebbnek látott. A kínos jelenetet kivágták a műsorból.

Az ének iskolája tanári karából nem mindenki örült önfeledten Farkas Zsolti győzelmének. Több szülő azt állítja, Hajós András arcára csalódottság ült ki a show végére. Mint a Blikk írja, a tévés az eredményhirdetéskor fejcsóválva vette tudomásul, hogy nem az ő tanítványainak egyike, hanem Szulák Andreáé lett az osztályelső. Hajós még a közös éneklésben sem vett részt: állítólag elfordította maga elől a mikrofont. A tévés nem tagadja, van benne csalódottság, mert a tanítványai is megérdemelték volna a győzelmet, de állítja, más okból hajtotta félre a mikrofont. „Énekeltem volna a közös nótát, de nem tudtam a dal szövegét, és hogy oldjam a gyerekek feszültségét, hülyéskedtem a mikrofonnal, de ezzel nem kell komolyan foglalkozni” – magyarázta.

Kiakadt Hajós András

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top