TV-sztárok

Kivillanó melltartó, szoknyás férfiak – Ilyen volt a 13. Viva Comet

Idén 13. alkalommal telt meg sikítozó tinikkel a Budapest Sportaréna dühöngője, ahol ezúttal többek között a Tankcsapda is színpadra lépett. Hírességekből sem volt hiány, bár szemlátomást kevesebben jelentek meg, mint az általában jellemző. A fergeteges bulihangulat ugyan elmaradt, de azért jól éreztük magunkat.

Tini lányok és fiúk tömege gyülekezett a kapunyitás előtt, hogy megpillantva kedvenceiket transzba esve visíthassanak. Volt olyan pórul járt rajongó, aki ugyan a tinikorszakból már rég kinőtt, mégis programozott robotként mantrázta, hogy „jegyetvennék”, „vaneladójegyed”. Szegény srác végül nem járt sikerrel, egyik cicanacis kiskamasz sem hagyta volna ki, hogy láthassa Wiley-t a színpadon. Gondolom sokan most szemöldöküket ráncolva bámulnak a monitorra: KIT?

Kivillanó melltartó, szoknyás férfiak - Ilyen volt a 13. Viva Comet

Ő bizony a Viva Comet külföldi sztárfellépője volt, akire hiába kerestem rá a YouTube-on, még így sem kerültem közelebb a megoldáshoz. Bizony, öregszem én is. A fiatalok körében ő egy annyira népszerű énekes, mint anno Robbie Williams. Állítólag. Persze nem csak miatta remegtek meg a térdek, hiszen színpadra lépett Düki, Young G és Majka is.


A Tankcsapda örök életű

A bulit a Tankcsapda nyitotta, őket a Magyar Könnyűzenéért Díjjal jutalmazta a zenecsatorna. A fiúk nem hazudtolták meg önmagukat, 24 év után még mindig fergeteges hangulatot varázsoltak az UFO-stadionba. A VIP-lelátón, csinos kis szettben dudorászva az Ez az a ház című örökzöldet nyugtáztam: tíz évvel ezelőtt még acélbetétes bakancsban őrjöngtem én is az első sorban, csak nem a Cometen, hanem az akkor ütött-kopott Pecsában. Változnak az idők.

Kivillanó melltartó, szoknyás férfiak - Ilyen volt a 13. Viva Comet Majkáék nem kaptak díjat, aztán mégis
Na, de térjünk vissza a díjazásokra. A közösségi oldalán gyakorta kiakadó Majka önmegvalósító jóslata beteljesedett: a szakmai zsűri által megválasztott legjobb videoklip kategóriában tényleg nem ők nyertek. Helyettük viszont a Mary Popkids – Punnany Massif tagjai vehették át a gömböt a Mosoly című dalra készített videoklipért. Jön majd a Majka-féle – talán jogosan is – felháborodott Facebook-poszt. Merthogy a közönség nemcsak a siket kórussal közösen előadott Majka–Curtis–BLR-produkciót díjazta kitörő lelkesedéssel, a jelöltek felsorolásakor is ők kapták a leghangosabb üdvrivalgást. Ráadásul idén egy új kategóriát is indítottak Superfan névvel, és láss csodát, Lakatos Márk – szoknyában – Majkáéknak adta át a legközösségibb előadó díját, amit kizárólag a rajongók szavazata alapján osztottak ki. Az ózdi hősnek talán nincs is üldözési mániája ezzel az „nem ismer el minket a szakma” dumával.

A kulisszák mögött
A VIP-ben egyébként valahogy több volt az ismeretlen, mint a legalább kicsit is ismert ember. Az „A” kategóriásnak számító sztárok közül is csak néhány tette tiszteletét, jóval kevesebb az előző évekhez képest. Görög Zita belga kedvesével sétálgatott fel és alá, a „cukormadárkák” közül egyedül Dukai Regina futott be focista párjával. Az Arany Nimfa-díjas Osvárt Andrea pedig élőben is olyan, mint ahogy elképzeltem a képek alapján. Törékeny, finom és borzasztóan elegáns nő. Ő díjazta a Tankcsapdát. Kellemes kontraszt. Persze idén sem hiányozhatott Kiszel Tünde, akinek idén is kivillant a ruhájából a hátán a melltartó. Ez szinte már a védjegye lesz. Óriási műszempilláitól olyan érzetem támadt, hogy ha elég gyorsan pislogna, akkor akár fel is tudna szállni. Természetesen udvarlóval érkezett, és a jelek szerint Tünci komolyan veszi azt a szabályt, hogy minden bulira új ruhában kell érkezni. Csak ő azt hiszi, ez a pasikra is érvényes.

Kivillanó melltartó, szoknyás férfiak - Ilyen volt a 13. Viva Comet

Ismerve Lakatos Márkot, neki még elnéztük, hogy szoknyában érkezett, de hogy az egykori megasztáros Bozont miért húzott skót szoknyát, azt már meg sem akartuk tőle kérdezni. Az éjszaka legalja címet viszont öntörvényűen kiosztjuk annak a VIP személynek, aki meglovasította Varga Viktor barátnőjének, Cynthiának a telefonját. Összességében nem volt rossz az idei Viva Comet, csak bulizni felejtettek el a mi „partiarc” celebjeink.

 
Díjazottak:

Magyar Könnyűzenéért díj – Tankcsapda
Legjobb videoklip – Mosoly: Mary Popkids feat. Punnany Massif
Legjobb női előadó – Radics Gigi
Legjobb férfi előadó – Young G
Legjobb együttes – Children of Distance
SuperFan-díj – Majka-Curtis-BLR

Nézd meg a sztárok Comet-díjátadón viselt ruháiról készült galériánkat!

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top