TV-sztárok

Elrohant a műsorról a Voice kiesett versenyzője

Somló Tamás döntése után kirohant a színpadról a Voice egyik kiesett versenyzője, majd a közös zárójelenetre sem tért vissza. Később a verseny háttérműsorában próbálta a mester és a kieső megbeszélni a történteket, nem túl nagy sikerrel.

Kirohant a műsor felvételéről a Voice versenyzője, Czerovszky Heni, miután Somló Tamás úgy döntött, ő lesz csapatából a mostani kieső. Heni dala nem ment zökkenőmentesen, előadás közben kis híján elesett, mint később kiderült, ebben az is közrejátszott, hogy utolsó pillanatban megváltoztatták a koreográfiát, ami megzavarta őt. A korábban sztárolt együtteseknek hangját kölcsönző versenyző Somló döntése után azonnal elhagyta a színpadot, meg sem állva a műsorvezető próbálkozására, aki szerette volna megszólaltatni őt. A műsor végén sem tért vissza, amikor a kiesett versenyzők visszatértek gratulálni a továbbjutóknak. Azt nem tudni, hogy mi lehetett háttérben: a kiesés miatti kiborulás, vagy valami más volt az oka a távollétének, az adást követő háttérműsorban viszont éles szóváltásba bonyolódtak mesterével az interjú során. Somló azzal indokolta döntését, hogy úgy érezte, nem formálta a lány saját képére a dalokat. „Mintha muszájból tanultad volna meg, nem először tűnt úgy, hogy megcsinálod ugyan, de slendriánul” – mondta Heninek. A kieső nem értett egyet a kritikával, és Somló biztatási kísérletére kifakadt. Bár a mester vigasznak szánta az útravalót, hogy jó háttérénekesnek nem szégyen lenni, és nem muszáj ebből a skatulyából kitörni, Heni mosolyogva ugyan, de azzal reagált, hogy húsz éve ezt hallgatja, és igenis úgy gondolja, hogy egyedül is megállja a helyét. Elköszönéskor mindenesetre gratulált a továbbjutott versenyzőknek és sok sikert kívánt nekik.

Elrohant a műsorról a Voice kiesett versenyzője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top