TV-sztárok

Megmutatta egyhetes babáját a tévés producer – fotó

2013 első napján egy fotót töltött fel kisbabájáról a Glee, az American Horror Story és a Kés/Alatt sorozatok alkotója, Ryan Murphy.

Megmutatta egy hetes babáját a tévés producer - fotóRyan Murphy és férje, a fotós David Miller első gyermekét egy béranya hozta világra december 24-én. A tévésorozatok alkotója január elsején a Twitter-oldalán árulta el, hogy a kisfiúnak a Logan Phineas Miller Murphy nevet adták, és egy fotót is közölt a babáról. „Köszönjük mindenkinek a kedves üzeneteket és a jó kívánságokat. Logan most egyhetes, és remekül van. Boldog új évet mindenkinek” – írta a fotó mellé a 47 éves Murphy.

Októberben Murphy a Hollywood Reporter magazinnak úgy nyilatkozott, hogy nagyon reméli, hamarosan igazi család lehetnek a férjével. A béranya kilétét azonban homály övezi.

Murphy legújabb sorozata – The New Normal – egyébként egy olyan meleg párról szól, akik béranyát fogadnak fel, hogy gyermekük lehessen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top