TV-sztárok

Hoppá! Csobot Adél mindenről kipakolt!

A héten derült fény az eddig titokban tartott viszonyra: Csobot Adél és az RTL műsorvezetője, Istenes Bence összejöttek. Végre mindketten megszólaltak, és nem tagadják, hogy közük van egymáshoz.

Hoppá! Csobot Adél mindenről kipakolt!Alig néhány napja robbant a hír: Csobot Adél összejött az RTL klub műsorvezetőjével, Istenes Bencével.
Kapcsolatukról közösen nyilatkoztak, és nem tagadták, hogy összemelegedtek az elmúlt időben. „Hogy mi van köztünk, azt nyilván nem szeretnénk elmondani, szeretnénk megtartani magunknak” – mondta sejtelmesen Bence. Arra a kérdésre, hogy mikor csattant el az első csók, Csobot Adél azt válaszolta, 13 éves korában csókolózott először, és a további faggatózásra is kitérően reagáltak.

Az összhangot és flörtölést viszont nem lehet nem észrevenni közöttük, és nem is cáfolták a róluk terjengő híreket. A műsorvezető egyébként már az első adásban is nyilvánosan zavarba hozta a versenytől egyre feszültebb Adélt, hiszen élő műsorban közölte a lánnyal, hogy a dekoltázsa meggyőzte őt. Most viszont azt is elmondta, a versenyző nemcsak élcelődésben számíthat rá, hanem abban is, hogy támogatni fogja őt, és mellette áll, hiszen olyan alkalom ritkán adódik egy ember életében, mint az X-Faktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top