TV-sztárok

Őt szereti a TV2 szívtiprója

Gesztesi Máté a Jóban Rosszban sorozatban folyamatosan gyűjti a skalpokat. Legutóbb a Szabó Zsófi alakította szereplőt csábította el. A fiatal színész igazi kedvese azonban nagyon féltékeny a képernyőn látottakra – írja a Bors.

A Jóban Rosszban című sorozatnak köszönhetőn Gesztesi Károly fia, Máté a szerepe szerint ezúttal Szabó Zsófihoz került közel. A fiatal színésznek azonban igazi párja is van, Linda nevű kedvesével pár hónapja van együtt. „Négy hónapja lettünk egy pár, Linda azóta kénytelen elfogadni, hogy ebben a műfajban ez így működik. (…) Tudom, hogy a féltékenység Linda helyzetében természetes, ezért segítek neki feldolgozni” – mondta Gesztesi Máté, utalva arra, hogy karaktere szerint egy olyan fiatal orvost alakít, aki sportot űz abból, hogy gyűjti a skalpokat. Berki Krisztián exe, Szabó Zsófi azonban nem sok jóval biztatja kollégája kedvesét. Állítja, aki színésszel jár, annak ezt meg kell szoknia.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top